Bodies deleted in CAD editor are still showing

I imported a SolidWorks assembly containing a weldment. After importing, I realized that there were still parts that I didn’t want included. I used “Edit in CAD mode” to delete the bodies that I no longer wanted. The delete bodies command shows in the history tree. After I Exit CAD mode, the bodies are showing again. Any idea what I am missing?
I think this should link to the project:

Hello cives,
thanks for reaching out to us here in the forum.
Did you make sure to click create when you have finished your operation to create a copy with the changes confirmed?
You can learn more about the Edit in CAD mode here:

Best regards
Sebastian

I didn’t see anything in the article you shared about hitting create when done with changes. Neither the blue nor yellow highlighted areas are buttons that I can press.
image

Hello cives.

Sorry for the inconvenience, what I meant was the export button, not create.

Best regards
Sebastian

2 Likes

Hi cives, I like pictures, so here is a repeat of what SBlock / Sebastian said with an image.
I have had the same issue before. You are not alone :slight_smile:
image

Good luck with your project.
Kind regards
Ted

1 Like

helo

Thanks. that worked. I didn’t try that button.

Does this forum support marking answers as correct? I didn’t see an obvious way to do that.

Hello cives,
it’s related to the topic. Since you selected CAD Mode it’s not considered as a support case and therefore cannot be marked as a solution.

1 Like