Not able to do post processing


#1

Hey,

I have done a CFD simulation. But due to some problem, I am not able to view the results. It loads for a long time after applying slice option and then disappears.
Project Link
https://www.simscale.com/projects/0921rama/cleanroom_design1/

Simulation Name is: CLN_PST_LL
Please help me out!!


#2

Hi @0921rama and sorry for the late feedback!

For me everything works perfectly fine! Maybe someone else from the @power_users can confirm this. Did you try using another browser @0921rama?

Cheers!

Jousef


#3

Hi @0921rama and @jousefm,

When I try to apply a Slice, I’m having the same problem. :thinking:
(Talking about CLN_PST_LL > Run 1)
Another feedback from PowerUsers will be interesting.

Cheers,

Vinícius


#4

Thanks for the quick feedback!

Maybe someone else can confirm this so that I can report that issue. Might be something from our side here.

Cheers!

Jousef


#5

I got the same results.The initial results loaded and then when I clicked on Slice it just sat their spinning its wheel. In thirty minutes nothing has changed, the Slice dialog box never comes up.

Christopher


#6

Same here; 30 mins and nothing happens.

(I’m using Chrome btw)

Best regards,
Jani


#7

Thanks @cjquijano & @jhorv_th!

Forwarding your messages.

Cheers!

Jousef


#8

Hi @0921rama, @vgon_alves, @cjquijano & @jhorv_th!

Please try it again. The issue should be fixed now. Props to @jprobst for the fast fix :+1:

Cheers!

Jousef


#9

Hi guys,

Unfortunately it’s still not working for me :thinking:

Best,

Vinícius


#10

Still not working. Windows 10 and Chrome browser.

Christopher


#11

Thanks for the feedback Vinicius (@vgon_alves) & Christopher (@cjquijano) !

For me it worked one time but when trying it for other projects it failed. Will communicate this issue with the engineers and see if we can ship a fix soon. Sorry for the lost productivity so far guys!

Cheers!

Jousef


#12

Thanks for the effort guys!!
I appreciate it. :slightly_smiling_face: